More Website Templates @ TemplateMonster.com - March 24, 2014!

Toegangscontrole

Systemen voor toegangscontrole zijn speciaal ontworpen om bij een bedrijf, instelling of woonhuis 24 uur per dag er op toe te zien dat alleen geautoriseerde mensen het pand betreden.
Dit kan aan de hand van een passensysteem maar tegenwoordig ook d.m.v. biometrische lezers, zoals de vingerafdruk of iris-scanner. Het principe blijft steeds gelijk, iemand die geautoriseerd is mag naar binnen een ander niet.
Niet alleen het "leessysteem" behoeft de volle aandacht ook de elektrische) afsluiting van de toegang moet goed op orde zijn.
Voor beide disciplines bent u bij Amstelland Beveiliging aan het juiste adres!

De techniek.
Wie toegangscontrole zegt, zegt IMPRO. Deze Zuid-Afrikaanse fabrikant levert al weer zo'n 20 jaar een uiterst betrouwbaar productenpakket in meer dan 53 landen, vanaf 1 deur tot meer dan 3.000 deuren. De systemen zijn uiterst eenvoudig uit te breiden, doordat consequent gebruik gemaakt wordt van hetzelfde hardware platform. En als u niet zo'n liefhebber bent van Windows, dan biedt Impro als een der zeer weinigen software voor het LINUX OS aan. Database versies zijn beschikbaar voor Firebird SQL, Oracle, MS SQL Server en hebben een 'open' structuur, zodat integratie met bestaande toepassingen tot de mogelijkheden behoort. Integratie met CCTV systemen en inbraakproducten is mogelijk. Een webinterface maakt rapportage mogelijk zonder aparte Client software.

Na een bezoek, gesprek met de eigenaar/beheerder maken wij een vrijblijvende offerte waarin duidelijk omschreven staat wat er wordt geplaatst, aan welke voorwaarde wordt voldaan, hoe het werkt en wat de kosten zijn.
Een goede installatie is altijd maatwerk, betrouwbaar, eenvoudig bedienbaar en mag geen afbreuk doen aan het woon/werk comfort.

Nieuwsbrief

Vul in en ontvang onze nieuwsbrief
U aanvraag is verzonden!
verzenden

Amstelland Beveiliging in de Media

Volg ons via de sociale media
Amstelland beveiliging maakt gebruik van sociale media waarbij klantengegevens nooit herkenbaar in "beeld" komen.